Over mij

Mijn naam is Michael Blaas. Geboren in 1969 en na mijn middelbare schooltijd heb ik gestudeerd aan de KMA. Omdat de wereld toen rap aan het veranderen was ben ik de automatisering ingerold en gestart als applicatieontwikkelaar.

Na mijn opleiding heb ik een aantal jaren in de (volwassen-)educatie gewerkt onder andere bij Ordina.

Vervolgens heb ik een aantal jaren in de projecten en detachering gezeten bij Inter Access, het tegenwoordige SLTN. In 2000 ben ik gestart als hoofd automatisering bij een grote Nederlandse retailer waar ik 8 jaar heb mogen meewerken aan de internationale groei van dit bedrijf. Hier is mijn belangstelling voor bedrijfsprocessen en hoe informatisering hierop van invloed is gewekt en ik ben dan ook begonnen aan een masterstudie Bedrijfskunde.

In 2008 ben ik gestart bij een grote gemeente in het midden des lands in de functie van Adviseur. 7 jaar heb ik mogen werken aan mooie ontwikkelingen en heb ik mijn ondernemersgeest ingezet binnen de lokale overheid.

In 2015 heb ik de overstap gemaakt van gemeente naar een Veiligheidsregio, waar ik weer leiding mocht geven.

Onderstaande waarde piramide laat zien waar mijn toegevoegde waarde ligt (belofte), hoe ik hieraan voldoe (bewijs) en welke condities van invoed zijn (basis).